fbpx

שאול בן אדרת

רכשתי את אהבתי למטבח מאמי וסבתי שהגיעה מעיראק וקיבלתי חיזוק מהצד היווני של אבי.
מגיל צעיר חלמתי וידעתי שאעסוק באוכל ובקולינריה ולשם חתרתי.
שף אוטודידקט בעל על ארבע מסעדות: קימל, קימל בגלבוע, התרנגול הכחול, מיסס ומיסטר לי, יוגורט קיצ’ן, ובעל חברת קייטרינג “קימל אירועים”.
מופיע בתוכניות בישול טלוויזיוניות בערוץ האוכל ערוץ 10, ערוץ 2 ערוץ הטיולים וערוץ החיים הטובים.
במסגרת עבודתי נשלחתי על ידי משרד החוץ הישראלי למדינות רבות לבשל באירועים ממלכתיים שונים המייצגים את מדינת ישראל, כמו יום העצמאות הישראלי, פסטיבלי אוכל ישראלי, ארוחות גאלה למובילי דעת קהל בעולם, אנשי ממשל בכירים ועיתונאים.

הטיולים של שאול בן אדרת

תאריך קרוב - 19/09/24

מקומות אחרונים בספטמבר

מסע קולינרי ומוסיקלי באתונה עם שאול בן אדרת ושמעון פרנס

השארו מעודכנים