אוכל יווני זה לא סתם אוכל, זו חגיגה של טעמים! כל ביס הוא חוויה קולינרית של טעמים אותנטיים, חומרי גלם טריים והרבה אהבה.
הבסיס לאוכל יווני הצבעים, הניחוחות, המסורת והתחכום, המודגשים בעונתיות, בזכרונות, וביד מכוונת שעוברת מדור לדור. כולם מתנקזים למנות ומאכלים שמשמחים את החיך מאידך, בריאים ומנומקים מצד שני.
שפוסחים על עניין הטרנדיות והקידמה.
מאכלי האלים, משתה הקיסרים, אוכל של כפריים או אנשי ההרים, מאכלי הים ואנשי החופים. תמצאו הכל ביוון.
אז מה מה חובה להזמין? או מה מה אני תמיד מזמין בכל ארוחה?
איקרה טרמה, סלט של ביצי דגים, עם פיתה יוונית קלויה ובצל.
סגטנקי, גבינה מטוגנת.
מוסקה, מאפה של שכבות חצילים בשר עגבניות תפוח אדמה ובשמל.
סקורדלייה, ממרח של שום ותפוח אדמה ושקדים.
חורטה, זה סלט חם של עלים ירוקים טיפה מרירים.
דולומדס, עלי גפן במילוי אורז מתובל.
פיג'ונס שעועית לבנה ברוטב עגבניות.
וכמובן, הסלט יווני חוריאטיקי, החתוך גס ותמיד לדאוג שיהיה פלפל ירוק, צלפים וכמובן פטה ושמן זית. סופלקי, השיפודים של עוף כבש או חזיר.
גירוס, השווארמה היוונית בתוספת ציזיקי עגבניה ובצל.
במיס, תבשיל של במיה בעגבניות. קולוקיטוקפטדס, קציצות קישואים. סרדלס, סרדינים מטוגנים.
ולקינוח,
חלבס עוגת סולת עם קינמון
פורטוקלופיטיה, עוגת תפוזים מפוצצת סירופ. לוקומדס, הסופגניות היווניות עם דבש וקינמון.
ויוגורט עם דבש הנקרא יאורטי מהמלי.
אלה הנבחרת שכל ארוחה תמיד מושלמת איתה.
הצטרפו אלינו לטיול קולינרי ביוון עם מוזיקה יוונית. יחד נצא למסע קולינרי ונגלה את המנות האהובות על המקומיים והסודות של הטעם היווני האותנטי ותוכלו לטעום את מיטב המטבח היווני.